“Συνωστισμός” στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Περισσότεροι από 105.000 άτομα έχουν διασχίσει τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα από την έναρξη των διακοπών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Συνωστισμός” στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Περισσότεροι από 105.000 άτομα έχουν διασχίσει τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα από την έναρξη των διακοπών για τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της συνοριακής αστυνομίας της Βουλγαρίας.

 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διεύθυνσης της συνοριακής αστυνομίας στη Νότια Βουλγαρία Μπόικο Μπόζκοφ, συνολικά 25.000 αυτοκίνητα έχουν διασχίσει τα σύνορα. Όπως είπε, 10.000 περισσότεροι Έλληνες επισκέφθηκαν την Βουλγαρία για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, σε σχέση με τους Βούλγαρους που ήρθαν στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι Έλληνες που επιλέγουν την Βουλγαρία για διακοπές, πηγαίνουν συνήθως σε θέρετρα σκι  όπως στο Μπάνσκο.

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.