Έκλεψαν υπολογιστές από το ΑΠΘ

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές έκλεψαν άγνωστοι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλοπή διαπιστώθηκε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Έκλεψαν υπολογιστές από το ΑΠΘ

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές έκλεψαν άγνωστοι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η κλοπή διαπιστώθηκε από τον προϊστάμενο Μηχανογράφησης της Επιτροπής Ερευνών του Ιδρύματος.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές, οι δράστες αφαίρεσαν από εσωτερικούς χώρους του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Πανεπιστημίου 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 εκ των οποίων φορητούς κι έναν σταθερό, μία βιντεοκάμερα και διάφορες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα. Για την υπόθεση διεξάγεται προανάκριση.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google