Θεσσαλονίκη-Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων

Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης από το δήμο Θεσσαλονίκης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Θεσσαλονίκη-Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων

 

 

Έκλεισε ο κύκλος των μαρτύρων κατηγορίας στη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης από το δήμο Θεσσαλονίκης. Η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά ήταν η πρώτη και τελευταία μάρτυρας σ’ αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Αμετακίνητη στις απόψεις της, η κ. Τσεμπερά επέμεινε και σήμερα, απαντώντας στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, τόσο για το ύψος της υπεξαίρεσης στα 51,4 εκατ. ευρώ όσο και για την κατανομή ευθυνών στους 18 κατηγορούμενους.

Η οικονομική επιθεωρήτρια κατέθεσε συμπληρωματικά χθες και σήμερα, ύστερα από πρόσκληση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου δικάζεται η υπόθεση.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της σημερινής διαδικασίας ήταν το ξέσπασμα του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών και προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη: «Κύριε πρόεδρε το παιδί μου είναι απομονωμένο από τους συμμαθητές μου στο σχολείο του γιατί πιστεύουν ότι ο πατέρας του είναι κλέφτης. Είμαι κλέφτης κυρία Τσεμπερά;», ρώτησε την οικονομική επιθεωρήτρια που βρισκόταν σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από τον ίδιο.

«Ισχύουν όσα έχω πει στην κατάθεσή μου για όλους τους αντιδημάρχους», του απάντησε η οικονομική επιθεωρήτρια.

Η δίκη διακόπηκε το μεσημέρι και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα. Αναμένεται να καταθέσουν περίπου πενήντα μάρτυρες υπεράσπισης.  

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.