J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε – Πότε θα μεταδοθεί ο ημιτελικός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το 15ο live του J2US ολοκληρώθηκε και η παρέα του Νίκου Κοκλώνη μίκρυνε κατά ένα ζευγάρι.

Μετά από ακόμα μία φαντασμαγορική βραδιά, με κέφι, λάμψη και πολλές εκπλήξεις, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τη δυάδα που αποχωρεί από το σόου και θα την ξαναδούμε στον τελικό που έρχεται.

Το ζευγάρι που αποχώρησε είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την τραγουδίστρια, η οποία ευχαρίστησε μόνη της τους κριτές και τον Νίκο Κοκλώνη.

«Θα ήθελα να πω τόσα πολλά, αλλά υπάρχει η Super Κατερίνα να πει τα υπόλοιπα… Δεν λέω άλλα. Αυτή ήταν η ψηφοφορία, αυτό διαλέξατε. Ειρήνη μου, εμείς οι δύο έχουμε μέλλον», είπε ο παρουσιαστής χαρακτηριστικά.

Στον ημιτελικό θα δούμε τα τελευταία έξι ζευγάρια να διαγωνίζονται για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε γνωστό το πότε θα μεταδοθεί το επόμενο live του J2US που θα είναι ο ημιτελικός του σόου.

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές ο Νίκος Κοκλώνης, ο ημιτελικός του Just θα παιχτεί το Σάββατο 1 Ιουλίου, καθώς δεν θα έχει J2US την παραμονή των εκλογών, δηλαδή στις 24 Ιουνίου.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.