Μάνος Δασκαλάκης: Το sms της Ρούλας Πισπιρίγκου που θα προσκομίσει στο δικαστήριο – Τι απαντά στη μήνυση Κούγια

Ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μία ημέρα πριν από την ανακοπή καρδιάς που υπέστη η Τζωρτζίνα, αναμένεται να προσκομίσει στο δικαστήριο η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη.

Αλέξης Κούγιας: Κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη – «Είναι εντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο»

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, το μήνυμα αυτό έφτασε στα χέρια του Μάνου Δασκαλάκη από την πρώην κολλητή φίλη της εν διαστάσει συζύγου του.

«Και πού να δεις τι θα γίνει αύριο», γράφει το εν λόγω sms της Ρούλας Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν από το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή. Θεωρείται ίσως ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα που έχει στα χέρια του ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης στη μήνυση του Αλέξη Κούγια

Ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στην μήνυση για ψευδή κατάθεση, που υπέβαλε σε βάρος του ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

«Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε. Η κατάθεση της γιατρού στην ανάκριση είναι πολύ πιο σύντομη σε σχέση με την σημερινή εξέτασή της. Θα κάνει μήνυση και στην γιατρό;», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή T-Live:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ