Γλυκά Νερά: Τη γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας θέλουν οι γονείς του δολοφόνου της Καρολάιν

Αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου η εκδίκασης της υπόθεσης ορισμού επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν με την μικρή Λυδία.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για την επικοινωνία των γονέων του με την μικρή Λυδία

Στις 17 Ιανουαρίου θα εκδικαστεί και το αίτημα των γονέων του πιλότου για να αναλάβουν τη γονική μέριμνα του παιδιού. Την οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς εκπροσωπεί ο δικηγόρος, Θανάσης Χαρμάνης, όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr.

Ήδη η Λυδία έφυγε μαζί με τη γιαγιά της Σούζαν για τις Φιλιππίνες. Η οικογένεια ζήτησε λόγω της απόστασης να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας και να καθοριστεί πλέον μέσω skype με τους γονείς του συζυγοκτόνου.

Η απόφαση – καταπέλτης για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Το σκεπτικό των δικαστών για την δολοφονία της Καρολάιν

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Αλοννήσου μίλησαν στο TheNewspaper.gr λέγοντας: “Είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άνδρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ