Δημήτρης Μαρκόπουλος: Ξεκαθαρίζει τι συνέβη στην ΕΡΤ με την Ευαγγελία Λιακούλη – «Διεκδικώ πλήρη ανασκευή του ψεύδους»

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και την βουλευτή Ευαγγελία Λιακούλη, απαντώντας ουσιαστικά σε δημοσίευμα εφημερίδας με τίτλο «Ο Μαρκόπουλος πιάστηκε στα χέρια με γυναίκα βουλευτή μέσα σε κανάλι».

Ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει αφενός ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι παραπλανητικός αφού στο κείμενο αναφέρεται “παραλίγο να πιαστούν στα χέρια”. Αφετέρου περιγράφει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό κάνοντας λόγο για μία δυναμική και έντονη διαφωνία που περιορίστηκε σε αμιγώς λεκτικό επίπεδο και βαπτίστηκε ως επίθεση και βιαιοπραγία, καταλήγοντας πως διεκδικεί πλήρη ανασκευή του ψεύδους.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος αναφέρει: «Επίπεδο ελληνικής δημοσιογραφίας: Στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα Δημοκρατία «αποκαλύπτει» πως δήθεν «πιάστηκα στα χέρια με γυναίκα βουλευτή». Δηλαδή υπονοεί πως τη χτύπησα, προφανώς για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να σχηματιστεί εις βάρος μου εικόνα σεξιστικής και βίαιης σωματικής επίθεσης που φυσικά ποτέ δεν υπήρξε. Στις μέσα σελίδες γράφει «παρολίγον να πιαστούν στα χέρια»! Στον τίτλο βεβαιώνει δηλαδή επίθεση κι εντός του ρεπορτάζ λέει άλλα. Η δυσφήμιση σε όλο της το μεγαλείο. Μια δυναμική διαφωνία με την Ευαγγελία Λιακούλη τη βάπτισαν επίθεση και βιαιοπραγία. Ντροπή. Προφανώς και ποτέ δεν συνέβησαν όσα βίαια περιγράφονται, η διαφωνία ήταν έντονη, όμως αμιγώς λεκτική και φυσικά διεκδικώ πλήρη ανασκευή του ψεύδους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ