Πολυτεχνείο: Ένταση και μολότοφ πριν από τις πορείες στη Θεσσαλονίκη – Κάηκε μηχανή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πορείες για την 49η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Επέτειος Πολυτεχνείου: Στην πορεία συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας – «Όσοι υπονομεύουν την Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος»

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, μία ομάδα περίπου έξι ατόμων εξαπέλυσε επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν μπροστά από την Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών.

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ξεκίνησε η μεγάλη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Μια μηχανή πήρε φωτιά στην οδό Αγίου Δημητρίου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία που επιχείρησε για την κατάσβεση της φωτιάς.

επεισόδια Θεσσαλονίκη

Επέτειος Πολυτεχνείου: Μολότοφ κατά κλούβας της ΕΛ.ΑΣ. στην Κλαυθμώνος

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.