Μπλακ χιούμορ: Γαμπρός έφθασε στον γάμο του μέσα σε φέρετρο – Viral ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές φορές μία νύφη ή ένας γαμπρός επιλέγει να κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο προκειμένου να μείνει αξέχαστος ο γάμος του. Αυτό όμως που έκανε ένας γαμπρός ίσως αποτελεί και αιτία διαζυγίου πριν καν γίνει ο γάμος. Μάλλον το «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» προηγήθηκε την… ένωσης του ζευγαριού.

Καλεσμένοι σε γάμο έμειναν άναυδοι με την απίστευτη είσοδο του γαμπρού, ο οποίος δεν δίστασε να πάει στον γάμο με νεκροφόρα. Μάλιστα δεν το σταμάτησε εκεί. Πήρε τη «γενναία» απόφαση να κάνει την εμφάνιση του μέσα σε φέρετρο.

Συγκεκριμένα, το βίντεο στο TikTok , που δημοσιεύτηκε από τον @tobz88 ,  δείχνει τον γαμπρό να «περπατάει» στον διάδρομο καθώς τον μεταφέρουν δίπλα από όλους τους καλεσμένους σε ένα μαύρο φέρετρο. Τα πλάνα δείχνουν μια νεκροφόρα να πλησιάζει στον χώρο που είναι προγραμματισμένος ο γάμος. Δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, φίλοι του γαμπρού, βγάζουν το φέρετρο από το αυτοκίνητο και το κουβαλούν μέχρι τον αυτοσχέδιο βωμό.

Κάποιοι καλεσμένοι φαίνονται απορημένοι, άλλοι γελάνε. Λίγο αργότερα ο γαμπρός πετάγεται από το φέρετρο και περιμένει να έρθει η γυναίκα του. «Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός» έγραψε ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Το όνομα του γαμπρού δεν αποκαλύφθηκε

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy

Χρήστες του TikTok έχουν σχολιάσει το συγκεκριμένο βίντεο, εκφράζοντας το απόλυτο σοκ και τρόμο για τις πράξεις του γαμπρού. «Θα είχαμε πάρει διαζύγιο πριν πούμε το “ναι”» σχολίασε μια κοπέλα στο TikTok.  «Θα ακύρωνα τον γάμο» είπε ένας χρήστης, ενώ άλλος χαρακτήρισε το φέρετρο αιτία διαζυγίου. Κάποιοι παρατήρησαν πόσο άβολα ένιωσαν οι καλεσμένοι, ενώ αρκετοί είχαν απορία πώς αντέδρασε η νύφη. «Πρέπει να τη δω οπωσδήποτε γιατί αν δεν είναι το ίδιο δραματική με εκείνον, τότε δεν έχει νόημα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ