Εδωσε εξηγήσεις ο «Κάρα»

O Γιώργος Καραγκούνης εξήγησε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα πως η χειρονομία που έκανε μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ξάνθη δεν ήταν γι` αυτόν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Φερέιρα έδειξε σε βίντεο τη συγκεκριμένη φάση, πάγωσε την εικόνα και ρώτησε τον Καραγκούνη, αν η χειρονομία ήταν γι’ αυτόν: «Όχι κόουτς δεν έχει να κάνει με εσένα. Ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής. Έτσι μου βγήκε» απάντησε ο Καραγκούνης και ο Φερέιρα του είπε: «Οκ, απλά όταν βάζετε γκολ μην κάνετε χειρονομίες, μπορεί να τιμωρηθείτε».

Λίγο αργότερα ο Καραγκούνης πλησίασε τον Φερέιρα τονίζοντάς του «ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Ήταν ένα ξέσπασμα αγανάκτησης προς όσα έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες. Ότι παίρνω πολλά και κάθομαι και έχω ξοφλήσει. Ίσως ήταν λίγο υπερβολικό αλλά δεν έχει να κάνει με εσένα», αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews».

Σε ήρεμο ύφος και η απάντηση του πορτογάλου τεχνικού του Παναθηναϊκού: «Σε κάθε οικογένεια έτσι πρέπει να λύνονται τα προβλήματα, εσωτερικά και να μην διογκώνεται. Για μένα δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα. Το λύσαμε σαν άντρες και τελείωσε».

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK