Μιχάλης Αεράκης: Τα περίεργα αιτήματα λόγω του ρόλου του στον «Σασμό»

Ο παπά – Μιχάλης, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπου μίλησε και για τη νέα θεατρική του δουλειά αλλά και για τον ρόλο του στον Σασμό.

Σασμός: Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου πέφτει σαν «βόμβα»

«Είμαι δύσκολος στις δουλειές, δεν λέω εύκολα το ναι. Δεν το έχω μετανιώσει, έχω χαράξει μια καλλιτεχνική πορεία που είμαι περήφανος και για τα 40 χρόνια πορείας» περιέγραψε.

«Όταν μου πρότειναν να αντικαταστήσω τον Νικήτα Τσακίρογλου, είπα αμέσως το ναι. Είναι σπουδαίος ηθοποιός και φίλος μου» αποκάλυψε.

Σασμός: Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την έκρηξη – Ραγδαίες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

Για την αποδοχή του Σασμού είπε ότι «ο κόσμος με πλησιάζει και μου λέει ευχαριστώ για αυτό που μας προσφέρετε».

«Μου έχουν ζητήσει να παντρέψω τα παιδιά τους και να βαπτίσω τα εγγόνια τους, να γίνω παπάς ενεργά» ανέφερε σχετικά με τα περίεργα αιτήματα που δέχεται ως παπά Μιχάλης.

Σασμός: Νέος κύκλος αίματος – Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Στέλλα

«Ήθελα να γίνω παπάς όταν ήμουν μικρός, λόγω του παππού μου. Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω διάδοχός του, να γίνω βοσκός. Δεν συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο» αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK