Θεσσαλονίκη: Ιερόσυλοι έκαψαν εικόνα της Παναγίας με κεριά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Αστυνομικοί κλήθηκαν σε περιστατικό με μολότοφ και βρέθηκαν να συλλέγουν τα απομεινάρια μιας εικόνας της Παναγίας στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για μια παρέα ατόμων, τα οποία πιθανότατα κουβαλούσαν βόμβες μολότοφ στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Αστυνομικοί της Ομάδας “Δράση” μετέβησαν άμεσα στην οδό Αισχύλου. Εκεί εντόπισαν μια παρέα νεαρών αγοριών και κοριτσιών. Με την υπόδειξη των περίοικων βρήκαν σε κοντινή απόσταση μια καμένη εικόνα της Παναγίας και κεριά.

αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, thestival.gr, ένα από τα άτομα είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάψει την εικόνα. Σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκαναν, απάντησαν ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την πράξη τους.

Τα άτομα προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google