Glass Onion: Με έντονο άρωμα Ελλάδας το τρέιλερ του «Knives Out 2» του Netflix—ΒΙΝΤΕΟ

To Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητας την επίσημη αφίσα και το εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery», τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα. 

Στο sequel του άκρως επιτυχημένου «Knives Out», ο ντετέκτιβ Benoit Blanc, τον οποίο υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ, ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να εξιχνιάσει μια νέα δολοφονία. Το μυστήριο εκτυλίσσεται στο ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα Miles Bron, τον οποίο ενσαρκώνει ο Έντουαρντ Νόρτον. Το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ξανά ο Ράιαν Τζόνσον, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για την πρώτη ταινία.

Glass Onion: A Knives Out Mystery Glass Onion: A Knives Out Mystery

Glass Onion: A Knives Out Mystery—Η αφίσα της ταινίας

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Το υπέρλαμπρο cast της ταινίας απαρτίζουν οι: Κάθριν Χαν ως η υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης Claire Debella, ο Ντέιβ Μπατίστα ως ο σταρ του YouTube, Duke Cody, η Τζανέλ Μονά ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Τζέσικα Χένγουικ ως Peg, ο Λέσλι Όντομ Τζούνιορ ως Lionel Toussaint,επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Κέιτ Χάντσον ως η σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Μάντελιν Κλάιν ως η φίλη του Duke, Whiskey.

Δείτε το trailer του «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 αποκλειστικά στο Netflix.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ