Μεγάλη φωτιά στο Σχηματάρι – Οι φλόγες κινούνται προς Δήλεσι – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο Σχηματάρι με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φλόγες έχουν κατεύθυνση προς το Δήλεσι και για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή να εκκενωθεί προληπτικά η περιοχή. “Λόγω ύπαρξης φωτιάς, παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Δ.Ε. Δηλεσίου να εκκενώσουν προληπτικά το Δήλεσι” αναφέρει η έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Τανάγρας στο Facebook.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χορτοδασική έκταση στη Βρυσούλα Σχηματαρίου και ήδη έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

 

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 13 οχήματα και έξι εναέρια μέσα. Σημειώνεται ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google