Bruce Willis: Καταγγελίες για εκμετάλλευση του ηθοποιού από παραγωγούς του Χόλιγουντ – “Δεν θυμόταν τα λόγια του”

Ο Μπρους Γουίλις δέχτηκε εκμετάλλευση από παραγωγούς ταινιών που συνέχισαν να τον βάζουν σε ταινίες, παρόλο που δεν μπορούσε να θυμηθεί τα λόγια του ή να παίξει λόγω της αφασίας, υποστηρίζει δημοσίευμα των Los Angeles Times.

Όπως αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τον παραγωγό ταινιών Ράνταλ Έμετ, συνέχιζε να θέλει τον ηθοποιό στις ταινίες ακόμη και όταν δεν μπορούσε να τα καταφέρει, απλά για να του “φέρνει το χρήμα”.

Ο παραγωγός κατηγορείται επίσης για εξαπάτηση επενδυτών, αχαλίνωτη χρήση ναρκωτικών, και ότι πρόσφερε ρόλους υποκριτικής για σεξουαλικές χάρες.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Έμετ σκηνοθέτησε τον Γουίλις, στο «Midnight in the Switchgrass» και δεν μπορούσε να κάνει τον ηθοποιό να κλωτσήσει σε μια πόρτα — ακόμη και με τη βοήθεια ενός συντονιστή ακροβατικών, σύμφωνα με πολλά μέλη του συνεργείου. Απογοητευμένος, έφυγε από το σετ και ο Γουίλις εμφανώς μπερδεμένος ρώτησε: «Έκανα κάτι λάθος;».

«Θα έπρεπε να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις ότι ο Μπρους πάλευε», είπε η Alicia Haverland, που εργαζόταν στην ταινία.

Εκείνο το βράδυ, ο Έμετ φέρεται να τηλεφώνησε στην τότε αρραβωνιαστικιά του κλαίγοντας. «Δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό. Είναι τόσο λυπηρό. Ο Μπρους δεν μπορεί να θυμηθεί καμία από τις σκηνές του. Δεν ξέρει πού είναι».

Αλλά δεν σταμάτησε να συνεργάζεται με τον σταρ του «Die Hard». Μετά από αυτό το τηλεφώνημα, συνέχισε και έκανε πέντε ακόμη ταινίες δράσης με τον Willis. Φέρεται να χρησιμοποίησε τον σταρ ως “αγελάδα μετρητών” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα για την Emmett/Furla Oasis, την πρώην εταιρεία παραγωγής του.

Ο Έμετ αρνήθηκε ότι όσα αναφέρει το δημοσίευμα είναι αληθινά.

“Οι πολυάριθμοι ισχυρισμοί στην ιστορία των LA Times δεν ισχύουν” ισχυρίζεται. Επίσης είπε ότι η δακρύβρεχτη συνομιλία με την αρραβωνιστικιά του δεν έλαβε χώρα και ότι δεν γνώριζε την επιδείνωση της υγείας του Γουίλις.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στην The Post, η εκπρόσωπός του Sallie Hofmeister είπε: «Ο Randall είναι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έχουν κάνει αυτός και ο Bruce Willis τα τελευταία 15 χρόνια. Σε κάθε ταινία που έχουν δουλέψει μαζί, ο Μπρους απολάμβανε να βρίσκεται στα γυρίσματα, να παίζει γκολφ, να πηγαίνει σε δείπνα και να επικοινωνεί με το συνεργείο. Αν ο Μπρους δεν ήθελε να είναι στο πλατό, δεν θα ήταν εκεί. Ο Willis είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής του και ήταν περιζήτητος από πολλές εταιρείες παραγωγής μέχρι την πρόσφατη συνταξιοδότησή του. Ο Ράνταλ τον συγκαταλέγει στους πιο στενούς του φίλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ