«Άγριες Μέλισσες»: Τα 445 επεισόδια, οι δύσκολες σκηνές και οι εντάσεις – Ποιο θα είναι το φινάλε της σειράς

Μία από τις σειρές που άλλαξαν την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, οι «Άγριες Μέλισσες» την Πέμπτη 7 Ιουλίου ρίχνουν αυλαία. Γι’ αυτό το λόγο η τελευταία εκπομπή της σεζόν «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν αφιερωμένη στη σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές τα τελευταία τρία χρόνια.

Το πλατό του talk show του ANT1 γέμισε από τους ήρωες του Διαφανίου με την Αμαλία Καβάλη, τον Γιάννη Βασιλώττο, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και τον Χρήστο Πλαΐνη να είναι οι πρώτοι καλεσμένοι του, ενώ στη συνέχεια πέρασαν και οι υπόλοιποι συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς.

Οι ηθοποιοί δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το τέλος της σειράς, με τον Γιάννη Βασιλώττο να θυμάται όλες εκείνες τις σκηνές στις Άγριες Μέλισσες όπου έφαγε… ξύλο, γεγονός που φυσικά διακωμώδησε.

Η Αμαλία Καβάλη από την πλευρά της είπε ότι από τη σειρά, εκείνο που θα κρατήσει είναι η ευγένεια σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου, σε αντίξοες συνθήκες ενώ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τον χαρακτήρα που υποδυόταν, τον Κυριάκο τον οποίο χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τύπο.

Ο Χρήστος Πλαΐνης προσέγγισε τη συγκεκριμένη δουλειά λίγο πιο συναισθηματικά, λέγοντας πως όλο αυτό που έζησε με τους συναδέλφους του στις Άγριες Μέλισσες ήταν βάλσαμο.

Σειρά είχαν να εμφανιστούν στο πλατό του The 2Night Show ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης με τον «παπά-Γρηγόρη» να αποκαλύπτει πόσες χιλιάδες selfie έχει βγάλει στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο μικρός του «συνεργάτης», Σπύρος Ντούγιας.

Το παιδί θαύμα της σειράς καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα για τις επιδόσεις του στο σετ μίλησε η «Αγορίτσα», Μαρία Αντουλινάκη που τον είχε υπό την προστασία της. Όπως είπε είναι πάντα συνεπής στα γυρίσματα.

«Θα θυμάμαι ότι ήμουν ένα παιδί που ζούσε σε παλιά εποχή και με μεγάλωνε αντί για τη μαμά μου η θεία μου» είπε.

Ο Γρηγόρης του έθεσε το δίλημμα αν θα ήθελε να ζει τότε ή τώρα με την τεχνολογία. «Σκέφτομαι τα παιδάκια τότε που έτρεχαν έξω. Διαλέγω την παλιά εποχή» είπε με ειλικρίνεια το παιδί.

Ποιο θα είναι το φινάλε

Στο τραπέζι της εκπομπής κάθισε και ο σκηνοθέτης της σειράς, ο οποίος αν και φειδωλά, αποκάλυψε τι θα γίνει στην τελευταία σκήνη. «Η τελευταία προβολή θα είναι 7 Ιουλίου με διπλό επεισόδιο. Η τελευταία σκηνή θα είναι πάρα πολύ συγκινητική. Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι. Θα υπάρξει κάποια μικρή «αδικία», αλλά θα θριαμβεύσει η ζωή. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως όλοι θα μάθουν για τα πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ