Μίλτος Τεντόγλου: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 8.32μ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ο Μίλτος Τεντόγλου εντυπωσίασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Θεσσαλονίκη και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, με το κορυφαίο του άλμα να είναι στα 8,32 μέτρα

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τον κόσμο που έσπευσε στο Καυτανζόγλειο για να τον παρακολουθήσει, καθώς στην έκτη του προσπάθεια, κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμη μετάλλιο στη πλούσια συλλογή του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 8,24 στην πρώτη του προσπάθεια, πήρε κεφάλι από την αρχή στον τελικό και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την πρώτη θέση. Ο Τεντόγλου συνέχισε με δύο άκυρες προσπάθειες έκανε στην τέταρτη προσπάθεια 8,04 ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθεια.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα στα 7,77 και τρίτος ήταν ο Αντώνης Στυλιανίδης με 7,51 μέτρα.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google