Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ και μαρτυρίες για περιστατικά βίας στο σχολείο του 14χρονου

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν τον 14χρονο Μάκη στα Κάτω Πατήσια στην αυτοκτονία, προβληματισμό προκαλούν τα περιστατικά ακραίας βίας μεταξύ ανηλίκων, τα οποία παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προβλήθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο που έχει τραβηχτεί από κινητά τηλέφωνα μαθητών κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και γονείς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για περιστατικά από το σχολείο του 14χρονου Μάκη. Σε κάποια από αυτά όπως υποστηρίζουν γονείς και παιδία «πρωταγωνιστούν» και συμμαθητές του μαζί με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Στον ΑΝΤ1 μίλησαν και τρεις μαθήτριες που γνώριζαν τον άτυχο 14χρονο, αναφέροντας πως συχνά βρισκόταν στο στόχαστρο συμμαθητών του ως θύμα bullying, λέγοντας πως άλλα παιδιά τον κορόιδευαν, τον χτυπούσαν και τον ταπείνωναν ενώπιον των άλλων μαθητών του σχολείου.

Σημείωσαν ωστόσο πως ο 14χρονος προτιμούσε να κρύβει και τα σημάδια στο σώμα του και τα σημάδια στην ψυχή του από όσα βίωνε, γι’ αυτό και ήταν σχεδόν πάντοτε χαμογελαστός.

Μια εκ των μαθητριών είπε πως έχει δει πολλές φορές να βγαίνουν μαχαίρια τόσο εντός του σχολείου, όσο και εκτός αυτού, δίνοντας την αίσθηση πως είναι συχνά και γνωστά σε όλους, στα παιδιά αν μη και σε άλλους, τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού και μάλιστα τουλάχιστον από την προηγούμενη σχολική χρονιά που συνεχίζονται φέτος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ