Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι πρώτες δηλώσεις τους

“Έκλεισαν” οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor για την εβδομάδα που ξεκίνησε.

Υποψήφιοι είναι οι Ανδρέας Ματθαιακάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Μυριέλλα Κουρεντή και Σπύρος Μαρτίκας

“Μέχρι πέρυσι ήμουν φανατικός οπαδός του Survivor, θέλω να δηλώσω ευτυχισμένος για την εμπειρία που ζω, μετά από 2,5 μήνες στην ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν θα έχω άγχος, όσο τις προηγούμενες φορές, τώρα θα παραμείνω χαμογελαστός και ότι γίνει, θέλω να παραμείνω” είπε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

“Δεν είμαι ψεύτης και υποκριτής, να υποκρίνομαι άλλες καταστάσεις, δεν πρόκειται να αλλάξω, είμαι άνθρωπος της καθημερινότητας, θέλω να παραμείνω, θέλω στο Αίγιο που κατάγομαι να με στηρίξουν, όλοι οι βατραχάνθρωποι να με στηρίξουν, είμαι βιοπαλαιστής” είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

“Το Survivor είναι η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου, αν και περνάω δύσκολα ένα μεγάλο κομμάτι μέσα μου θέλει να παραμείνω στο παιχνίδι, ζητάω άλλη μια ευκαιρία, και αν αποχωρήσω ειλικρινά ήταν η πιο απρόβλεπτη και υπέροχη εμπειρία στη ζωή μου” είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη του κόσμου στην μπλε ομάδα, νιώθω υποχρέωση και ευθύνη και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω σε δράση, σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης. Αναμένουμε την δίκαιη κρίση του κόσμου” είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ