Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 41χρονη που την πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της

Δεν τα κατάφερε η 41χρονη Βίκυ, την οποία πυροβόλησε ο πρώην σύντροφός της μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και αργά, σύμφωνα με το thestival.gr, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Ο πρώην σύντροφος της 41χρονης μπούκαρε με όπλο στην καφετέρια, την πυροβόλησε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο επάνω του και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης μπήκε συγκεκριμένα με κοντόκανη καραμπίνα στο καφέ και της έριξε στην κοιλιακή χώρα.

Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.  Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν χωρισμένος με την ιδιοκτήτρια του καφέ και αφού την πυροβόλησε, έστρεψε το όπλο επάνω του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβόλησε την πρώην του – Σοκάρει η τελευταία του ανάρτηση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο Λεοντής Βορριάς. Ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο, πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Σύμφωνα με το chiospress.org, στο νησί τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου και πρώην σύντροφό του.

Σοκάρει η τελευταία του ανάρτηση

Λίγα λεπτά πριν από τον απόπειρα γυναικοκτονίας, ο αθλητή του ΜΜΑ έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ