4 στιλιστικά λάθη που κάνουν την εικόνα μας να φαίνεται λιγότερο ακριβή

Πολλοί από εμάς ίσως κατά καιρούς να έχουν αναρωτηθεί, γιατί ενώ αγοράσαμε τόσο ακριβά το συγκεκριμένο κοστούμι δεν δείχνει τέλειο πάνω μας;

Ή γιατί ενώ είναι στη μόδα τα καρό σακάκια μοιάζουμε λίγο με τους παππούδες μας όταν τα φοράμε; Αν ποτέ νιώσατε έτσι, αλλάξτε αμέσως! Σίγουρα έχετε πέσει σε στιλιστικό ατόπημα και δείχνετε ακριβώς όπως νιώθετε.

Ποια είναι λοιπόν τα συχνότερα λάθη που χαλάνε μια εικόνα:

@veronicaferraro/instagram

 

Το λάθος size: για κάποιον λόγο όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι φοράνε μέγεθος xs. Λοιπόν, ακόμα κι αν καταφέρετε να μπείτε και δεν είναι το σωστό μέγεθος τότε όλη η εικόνα θα χαλάσει αφού το ρούχο θα χάσει την γραμμή του κι εσείς θα φαίνεστε σαν να φοράτε κάτι που σας είναι μικρό.

 

@ellenclaesson/instagram

 

Τα χρώματα και οι ποιότητες: καλώς ή κακώς, ακόμα κι αν οι κανόνες έχουν καταρριφθεί, δεν φαίνονται όλα τα χρώματα το ίδιο κομψά. Θέλει τέχνη ώστε οι έντονες αποχρώσεις να φαίνονται chic και το μυστικό κρύβεται στις ποιότητες των ρούχων. Δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα μόνο να ταιριάζουν μεταξύ τους και να μην χτυπάνε παράταιρα στο μάτι. Διαφορετικά προτιμήστε τις πιο γήινες αποχρώσεις.

Εμείς οι ίδιοι: όσο τάση κι αν είναι, όσο κομψό ή fashion και να φαίνεται φορεμένο από κάποιον άλλον, αν δεν το νιώθουμε δικό μας, η εικόνα δεν θα περάσει. Μην αντιγράφετε εικόνες, πάρτε έμπνευση! Δεν είναι όλα για όλους. Φορέστε μόνο ότι υποστηρίζετε και σας κάνει να νιώθετε καλά.

 

@claireguillon/instagram

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ