Τέτα Καμπουρέλη: Παίρνω χάπια για να κοιμηθώ και να γελάσω

Στις δυσκολίες που περνά τα τελευταία έξι χρόνια στη ζωή της αναφέρθηκε η Τέτα Καμπουρέλη, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως παίρνει χάπια για να κοιμηθεί και για να καταφέρει να χαμογελάσει, έπειτα από το σκάνδαλο με τον σύζυγό της που συνελήφθη για την κλοπή – μαμούθ από τις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

“Τα τελευταία έξι χρόνια έχω περάσει δύσκολα γενικότερα στη ζωή μου” σημείωσε η Τέτα Καμπουρέλη εξηγώντας τις ατυχίες που της έχουν συμβεί.

“Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ και να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση” πρόσθεσε εξηγώντας πως από τη στιγμή που έγινε αυτό με τον σύζυγό της άρχισε να παθαίνει κρίσεις πανικού. “Δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι. Δεν μπορούσα να φάω. Δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο να πάω στη δουλειά μου”.

Η ίδια αναφέρθηκε στις κατασχέσεις που έγιναν σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με αποτέλεσμα να μην έχουν χρήματα ούτε για φαγητό και εξήγησε πως ακόμα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Τέλος, η Τέτα Καμπουρέλη δεν θέλησε να απαντήσει στο αν θα πάρει διαζύγιο ενώ ξεκαθάρισε πως οι φήμες που τη θέλουν να έχει σχέση με τον ηθοποιό Φίλιππο Σοφιανό δεν ισχύουν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ