Τελεσίγραφο στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη αποστέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη πρόταση που κατέθεσε για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο.
«Ή μέχρι την Πέμπτη ορίζεται η ημερομηνία συζήτησης της πρότασης ή ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής» είναι το μήνυμα που αποστέλλει η Κουμουνδούρου και δεν αποκλείεται να το θέσει και ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του απόψε στα Ιωάννινα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr, θα θέσει εκ νέου το ερώτημα ποια συμφέροντα κάλυπτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κρατώντας τη λίστα Λαγκάρντ στο αρχείο του.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
37 λεπτά πριν
Αγρότες: Δεν θα πάνε στη συνάντηση στο Μαξίμου την Δευτέρα – Τι αποφάσισαν στη σύσκεψη στη Νίκαια
2 ώρες πριν
Κυριάκος Μητσοτάκης: Να κρατάμε το βλέμμα των φιλοδοξιών μας ψηλά αλλά και τη ματιά μας χαμηλά
24 λεπτά πριν
Το φινάλε του 2025 θα είναι μαγικό για 5 ζώδια – «Προαγωγές και νέες σχέσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή»
ENIKOS NETWORK
H άσκηση που ισοδυναμεί με 10.000 βήματα την ημέρα και μας κάνει να δείχνουμε νεότεροι