Τα γενέθλια του Βουτσά junior και η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα “μαύρα”

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο μικρός Φοίβος. Ο γιος του Κώστα Βουτσά γίνεται 5 ετών και είναι η δεύτερη χρονιά που θα γιορτάσει χωρίς τον πατέρα του στο πλευρό του.

Η Αλίκη Κατσαβού, παραμονή των γενεθλίων του Βουτσά junior έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τη ζωή της μετά την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, αλλά και για τα μαύρα ρούχα που φοράει από την ημέρα που εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Μπορεί να συννεφιάζω, γιατί έχω ζαλιστεί στο ανάποδο γύρισμα της ζωής, αλλά αύριο ξημερώνει μια ξεχωριστή μέρα για μένα… θα γιορτάσω τα πέμπτα γενέθλιά του παιδιού μου! Αύριο τα μαύρα δεν ταιριάζουν. Θα γιορτάσω με χρώματα ζωηρά του παιδιού μου τη ζωή! Όπως θα ήθελε κι ο Κώστας!», έγραψε η ηθοποιός.

Σε νέα της σημερινή ανάρτηση, η Αλίκη Κατσαβού ευχήθηκε στον μικρό Φοίβο με μία φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η στιγμή που ο Κώστας Βουτσάς τον κρατά στα χέρια του για πρώτη φορά.

“Όμορφο μου, τρυφερό παιδί χρόνια πολλά! Ας είναι η ζωή σου πάντα προς το φως! Σε αγαπώ! Πριν 5 χρόνια ήρθες στον κόσμο για να μας γεμίσεις χαρά! Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία σου με τον μπαμπά κι είχες μόλις γεννηθεί!” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ