Ασημακόπουλος: Το θεατρικό για τον Ντάφι ήταν ιδέα της παραγωγής – Ποιο ήταν το “στιγμιαίο λάθος”

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στο Πρωινό για την εμπειρία του στο Survivor. Όπως αποκάλυψε το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, που σχολιάστηκε αρνητικά, ήταν ιδέα της παραγωγής.

“Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση. Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε σε νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, είχα πάρει κορτιζόνη. Σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι τριών μηνών έγκυος” περιέγραψε.

“Το Πούντα Κάνα ήταν ένα στιγμιαίο λάθος. Και άλλοι συμπαίκτες μου έκαναν διάφορα περίεργα. Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης όχι μόνο του Ατζούν, αλλά της παραγωγής, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα” τόνισε.

“Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Ζήτησα συγγνώμη γιατί κάποια πράγματα δεν φαίνονται. Όταν γύρισα και μου έλεγαν διάφορα, δεν μπορούσα να “δώσω” την παραγωγή. Είδα τον Κόρο που το είπε. Και αυτό με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα, ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας” συμπλήρωσε.

“Αναγνώρισα το λάθος μου” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ