Σε εξέλιξη η φωτιά στη Νέα Μάκρη: Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή

Η φωτιά έχει αλλάξει κατεύθυνση και...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την Πυροσβεστική από την μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περί τις 2:30 στην περιοχή Λιβίσι της Νέας Μάκρης Αττικής και αρχικά βρισκόταν κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά έχει αλλάξει κατεύθυνση και πλέον βρίσκεται σε δασική έκταση, ενώ δεν απομακρύνθηκαν τελικά κάτοικοι από τα σπίτια τους, αφού πλέον, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν θεωρείται πως διατρέχουν κίνδυνο.

Στο σημείο επιχειρούν 98 πυροσβέστες με 35 οχήματα και 4 πεζοπόρες ομάδες, υδροφόρες της περιφέρειας και ΟΤΑ, μηχανήματα έργου, οχήματα εθελοντών πυροσβεστών και η Ελληνική Αστυνομία.

Συνδράμουν επίσης εναέρια μέσα: ειδικότερα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα σε συντονιστικό ρόλο.Πηγή: ΑΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.