«Φρέναρε» την Μπάγερν η Νυρεμβέργη – ΒΙΝΤΕΟ

Την ευκαιρία να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από την Ντόρτμουντ έχασε η Μπάγερν Μονάχου που τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στη Νυρεμβέργη, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας.

Η Ντόρτμουντ έκανε “δώρο” στην ομάδα του Νίκο Κόβατς, αφού ηττήθηκε στην έδρα της από τη Σάλκε, αλλά οι Βαυαροί το… αρνήθηκαν, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο που θα τους έφερνε στο +4 από τους διώκτες τους. Οι δύο βαθμοί διαφοράς ανάμεσα στην πρώτη Μπάγερν και τη δεύτερη Ντόρτμουντ, διατηρούν τα πάντα ρευστά στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν είχαμε φάσεις, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν προσεκτικά και στο 23΄ στην πρώτη ευκαιρία ο Ματένια “έβγαλε” την προσπάθεια του Αλάμπα. Αυτή έμελλε να είναι και η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για λίγα λεπτά μετά το 35΄ χωρίς όμως να σκοράρουν.

Όμως, ο Περέιρα είχε το χρόνο να ζυγίσει το σουτ από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1-0 στο 48΄ για τη Νυρεμβέργη, που σκόραρε για πρώτη φορά επί της Μπάγερν μετά το 2012! Το παιχνίδι “άνοιξε”, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κυριαρχήσουν. Το φάουλ του Χάμες σταμάτησε στο δοκάρι, ο Κολομβιανός έγινε αναγκαστική αλλαγή στη συνέχεια και η ισοφάριση ήρθε στο 75΄ με… παράξενο τελείωμα του Γκνάμπρι.

Ο τελευταίος έφτασε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν σε διψήφιο αριθμό τερμάτων με διαφορετικές ομάδες, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το φινάλε αποδείχθηκε ακόμη πιο εντυπωσιακό, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 89΄ και τον Λάιμπολντ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι πριν ο Κομάν χάσει ανεπανάληπτο τετ α τετ στις καθυστερήσεις.

Νυρεμβέργη: Ματένια, Μπάουερ (88΄ Ιλίτσεβιτς), Μουλ, Εβέρτον, Λάιμπολντ, Μπέρενς, Έρας, Κεκ, Περέιρα, Λέβεν (82΄ Μάργκραϊτερ), Ίσακ (72΄ Τίλμαν)

Μπάγερν Μονάχου: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ (57΄Χάμες, 72΄ Ντέιβις), Γκορέτσκα, Κομάν, Μίλερ (46΄ Γκνάμπρι), Λεβαντόφσκι

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ