Μπάρτζης: Ο Σάκης εκτός κάμερας με έλεγε “σκουπίδι” – Παίζει θέατρο

Ένα άγνωστο σκηνικό με τον Σάκη Κατσούλη, το οποίο συνέβη χωρίς την παρουσία κάμερας, περιέγραψε ο Νίκος Μπάρτζης καλεσμένος στην εκπομπή “Σου Κου Family’.

Περιγράφοντας δύο στιγμές έντασης που βίωσε στη διάρκεια που ήταν στο Survivor, είπε: “Μία με τον Παππά, σε ένα σκηνικό, γιατί είχε έρθει έντονα, μου κούναγε το χέρι πάνω από το κεφάλι και άλλη μία με τον Σάκη που βγαίναμε έξω από ένα Συμβούλιο και μου έλεγε “είσαι σκουπίδι, θα σε φτύνουν όλοι, θα σε δείχνουν και θα γελάνε” και κάτι τέτοια, εκτός κάμερας”.

Για τη σχέση Μαριαλένας-Σάκη είπε: “Αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα εμάς, στην ουσία καμία γυναίκα δεν ήθελε να έχει κάποιον τέτοιον άνδρα, ειδικά μετά τα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση και την επικαιρότητα. Μας είχε πει κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν ισχύουν”.

Όσο για το αν ο Σάκης παίζει θέατρο είπε: “Δεν έχει κάποιον άλλον απέναντι, να του μιλήσει και να του πει ότι αυτό είναι έτσι. Όλοι προσπαθούν να το κάνουν διπλωματικά και στον Σάκη και σε κάποιον άλλον” και περιγράφοντας ένα περιστατικό υπογράμμισε “ποιος ιππότης; Άλλα λέω, άλλα κάνω; Δεν είναι έτσι”. Για τον Αλέξη Παππά είπε: “Τώρα παίζει τον ρόλο του. Μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτό που είναι πραγματικά. Τώρα έχει ξεκινήσει και παίζει τον ρόλο του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ