Γλυκά Νερά: Γεμάτη θυμό η μητέρα της Καρολάιν – Τα αμέτρητα “γιατί”

Λίγες ώρες πριν ομολογήσει, ο δολοφόνος της κόρης της την παρηγορούσε κρατώντας την αγκαλιά. Θλίψη, θυμός και αμέτρητα “γιατί” για την μητέρα της 20χρονης που θεωρούσε πως η κόρη της ήταν ευτυχισμένη με τον πιλότο.

Όπως αποκάλυψε φίλη της μητέρας της Καρολάιν, οι τραγικές αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει σοκ στην οικογένεια του θύματος που ζει στην Αλόννησο. “Η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη. Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της”, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε, η κα Σουζάνα είχε τεράστια αδυναμία στην Καρολάιν. “Προφανώς γι’ αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να στεναχωρήσει τη μαμά της… Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα”, είπε.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, η Σουζάνα, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές.

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν “παιδί τους”.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται μόλις πενήντα μέτρα από το νεκροταφείο της χώρας του νησιού και από το παράθυρο της οικίας οι δύο γονείς μπορούν να βλέπουν τον τάφο που αναπαύεται η άτυχη Καρολάιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ