Έγραψε ιστορία η Μαρία Σάκκαρη: «Έπιασε» τη Λένα Δανιηλίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Στους "16" του Roland Garros προκρίθηκε το Σάββατο η Μαρία Σάκκαρη...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στους “16” του Roland Garros προκρίθηκε το Σάββατο η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια με τη σπουδαία επιτυχία της απέναντι στη Μέρτενς έγραψε ιστορία, καθώς “έπιασε” την Λένα Δανιηλίδου σε συμμετοχές στη φάση των 16 ενός Grand Slam

Η Λένα Δανιηλίδου, η οποία έφτασε μέχρι του Νο14 στο ράκινγκ λιστ, είχε προκριθεί τρεις φορές στην καριέρα της στις 16 καλύτερες αθλήτριες ενός Grand Slam. Με την εξαιρετικής της εμφάνιση στο Παρίσι, η Μαρία Σάκκαρη την έφτασε και έχει όλο το μέλλον μπροστά της να γράψει ιστορία και να γίνει η μόνη Ελληνίδα που έχει προκριθεί στη φάση των 16 ενός Grand Slam περισσότερες από τρεις φορές.

Η Δανιηλίδου είχε φτάσει μέχρι τους «16» το 2002 στο Wimbledon, το 2003 στο Australian Open και το 2004 στο US Open. Η Σάκκαρη με τη σειρά της το έχει πετύχει στα Australian Open, US Open του 2020 και φέτος στο Roland Garros.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.