Διάσημος τραγουδιστής έκανε… καντάδα στη σύζυγό του

Ζωντανή είναι η φλόγα του έρωτα ανάμεσα στον Στινγκ και τη σύζυγό του Τρούντι Στάιλερ αν και είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια και έχουν τέσσερα παιδιά.

Αυτό αποδεικνύει το βίντεο που ανήρτησε η 67χρονη Τρούντι στον λογαριασμό της στο instagram όπου ο Στιγνκ παίζει την κιθάρα του για χάρη της και εκείνη απολαμβάνει το κρασί της μαζί με τον οινολόγο Ρικάρντο Κοταρέλα με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό της Τοσκάνης.

Το ζευγάρι διαθέτει μία ονειρεμένη έπαυλη στη Φλωρεντία, με ένα τεράστιο αγρόκτημα και αμπελώνα. “Η ζωή είναι απίθανη… Μάζεψα αυτόν τον μουσικό από την άκρη του δρόμου. Καλός έτσι;” έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το βίντεό της.

Το ζευγάρι παράγει και εμφιαλώνει τα κρασιά του στον αμπελώνα του Ιλ Παλάτζιο, με μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας. Μέχρι στιγμής έχουν αναφυτεύσει 11 εκτάρια αμπελιών από το 2000 και έχουν δημιουργήσει τέσσερα κόκκινα κρασιά, με τις ονομασίες “Message in a Bottle”, “Casino delle Vie”, “Sister Moon” και “When We Dance”.

Στην έκταση υπάρχει και κατάστημα όπου πωλούνται προϊόντα όπως ελαιόλαδο και μέλι. Η ειδυλλιακή αυτή έκταση είναι ανοιχτή για γάμους και πάρτι με έξι ξενώνες που μπορούν να φιλοξενήσουν 50 ανθρώπους, ενώ μπορούν να διασκεδάσουν 200 καλεσμένοι. Στην έκταση υπάρχουν πισίνα, τεράστια σκακιέρα στον κήπο, κυψέλες μελισσών, δάση, λίμνη και μπάρμπεκιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ