Survivor: Το Twitter πανηγυρίζει με την αποχώρηση της Σαλαγκούδη – Τα καλύτερα memes και σχόλια

Τις τελευταίες εβδομάδες μία παίκτρια βρισκόταν πάντα στον υποψήφια και ψηφιζόταν από τους συμπαίκτες της ως η πιο αδύναμη στην ομάδα, καθώς οι νίκες που είχε φέρει στην ομάδα είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ανθή Σαλαγκούδη. Οι χρήστες του Twitter έδιναν αγώνα κάθε βράδυ, την ώρα της προβολής του Survivor, κατά της 36χρονης, που παρά τους καβγάδες και την αδυναμία να προσφέρει στην ομάδα της αγωνιστικά αλλά και σε ότι αφορά την συμβίωση, παρέμενε σε κάθε ψηφοφορία ως πιο δημοφιλής παίκτρια. Οι περισσότεροι ζητούσαν επιτακτικά να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης με τα tweets και τα memes να γίνονται viral.

Χθες ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν και τα σχόλια ήταν ανάλογα στα social media. Δείτε μερικά από τα memes που ξεχωρίσαμε:

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο αγώνισμα πριν από το συμβούλιο του νησιού, το οποίο ήταν και το τελευταίο της Ανθής Σαλαγκούδη, η 36χρονη κατάφερε να δώσει μια νίκη στην ομάδα της. Η «μάχη» της παραμονής ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς στις θέσεις των υποψήφιων ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Σοφία Μαργαρίτη. “Θέλετε να βγάλω αποχαιρετιστήριο λόγο για πέμπτη φορά;” αναρωτήθηκε δικαίως…

«Ότι είχα να πω το είπα στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα», δήλωσε η Ανθή.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη, τότε εκείνη ζήτησε να μην αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της έναν έναν, παρά είπε δυο λόγια σε όλους. Άλλη μια κίνηση που σίγουρα στο επόμενο επεισόδιο θα συζητηθεί. Προχθές άλλωστε, βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο η παίκτρια των Κόκκινων, επειδή πήρε την απόφαση να μην διαγωνιστεί. Ωστόσο, είχε λάβει το «πράσινο φως» από τον γιατρό. «Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω αλλά, επειδή εγώ δεν αισθάνομαι παρόλα αυτά καλά, αυτοβούλως θα πάρω την πρωτοβουλία και δεν θα παίξω. Δεν αισθάνομαι γενικά καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, έφερε ένα πέναλτι στην ομάδα της ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να την «καρφώσει» πριν το αγώνισμα. «Της έχουν πει οι φίλες της να μην παίζει» τόνισε.

Η δημοσιογράφος πριν από την ανακοίνωση ευχαρίστησε το κοινό που την έφερε μέχρι αυτό το σημείο, κρατώντας την στο παιχνίδι για αρκετές εβδομάδες. Όπως τόνισε αν και αντιμετώπισε δυσκολίες, θα ξαναέμπαινε στο Survivor. “Νιώθω γεμάτη, ότι έχω πάρει αρκετά πράγματα από το Survivor” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ