Το μήνυμα της προέδρου της Κομισιόν: Ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει και φτάνει μέχρι τα ελληνικά νησιά

Μήνυμα για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, γραμμένο στα ελληνικά...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μήνυμα για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, γραμμένο στα ελληνικά, έστειλε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μέσω Twitter.

«Ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει… και φτάνει μέχρι τα ελληνικά νησιά! Στη Σύρο, τη Ρόδο και τη Χίο, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας λαμβάνουν το εμβόλιο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους. Ο εμβολιασμός μας βοηθάει να παραμείνουμε ασφαλείς από την COVID-19», γράφει η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν στην ανάρτησή της, την οποία συνοδεύει με τρεις φωτογραφίες.

Το Σάββατο ξεκίνησε στην Ελλάδα και ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού των πολιτών που είναι άνω των 85 ετών στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία» που μπήκε πλέον στη δεύτερη φάση του.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.