Ένας 40χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στην Εντατική με κορονοϊό έστειλε το δικό του μήνυμα στην αρραβωνιαστικιά του μέσα από το Facetime ζητώντας να “μην με βάλετε να κοιμηθώ, δεν θα ξυπνήσω” λίγο προτού οι γιατροί τον βάλουν σε κώμα και μετά πέθανε. Ο 40χρονος Λεόν Μποάσε ήταν τρομοκρατημένος ότι δεν θα συνέλθει προτού τον βάλουν σε τεχνητό κώμα, είπε η συντετριμμένη σύντροφός του Νίκολα Τζένισον. Το ζευγάρι ήταν στην καραντίνα αφού είχαν και οι δύο μολυνθεί με κορονοϊό αρχές Νοεμβρίου.
Ο 40χρονος δεν είχε αρχικά συμπτώματα αλλά τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Μίντλεσμπρο, στο Βόρειο Γιορκσάιρ, με φοβερούς πόνους στο στομάχι στις 12 Νοεμβρίου. Μέσα σε 24 ώρες τέθηκε σε αναπνευστήρα και πέρασε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες δίνοντας μάχη για τη ζωή του στην Εντατική ενώ η οικογένειά του παρέμενε αβοήθητη να παρακολουθεί την κατάστασή του. Στο διάστημα αυτό ο άνδρας διαγνώστηκε δύο φορές με πνευμονία και τα νεφρά του άρχισαν να υπολειτουργούν.

Οι γιατροί του έδωσαν μόλις 1% δυνατότητα επιβίωσης αλλά έπρεπε να γίνει μεταμόσχευση πνεύμονα που εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος. Ο άνδρας πέθανε στις 13 Δεκεμβρίου. “Τα τελευταία του λόγια σ’ εμένα ήταν “μην με βάλετε να κοιμηθώ. δεν θα ξυπνήσω”. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω αυτό. Ήμουν τόσο συντετριμμένη να ακούσω αλλά του είπα να μην λέει ανοησίες και πως θα έρθει σπίτι σύντομα. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι συνέβη. Ποτέ δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν έβγαινε. Ήταν πάντα προσεκτικός και τώρα έφυγε” είπε η αρραβωνιαστικιά του. Ο άνδρας είχε έναν δικό του γιο τον Λίο, και έναν θετό, τον 16χρονο Λέιτον.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους 2 από τους κατηγορούμενους – Τι υποστήριξαν πατέρας και γιος στις απολογίες τους
Βορίδης στον Realfm 97,8 για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Από το να βρούμε μία παθογένεια καταλήξαμε τώρα στον χαβαλέ της φωτογραφίας»
Η πεθερά της την κατηγορεί πως δεν την ταΐζει σωστά – «Δεν παραπονιέται όμως στον γιο της»
Διαφοροποίηση του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών από την Μαρία Καρυστιανού – «Δεν μας αφορά η εμπλοκή στην πολιτική»
Disney: Ετοιμάζει μία νέα live action ταινία με τον Γκαστόν από την «Πεντάμορφη και το Τέρας»
Κρεμλίνο: Η πρόταση του Κιέβου για εκεχειρία τα Χριστούγεννα εξαρτάται από την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας
ENIKOS NETWORK
Προειδοποίηση από το Lancet: Τα επεξεργασμένα τρόφιμα μπορεί να ευθύνονται για την ανάπτυξη σοβαρών νόσων
