Άγριος καβγάς Άδωνι με δημοσιογράφο: “Ναι, πανηγυρίζουμε που είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο”

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Άγριος καβγάς στον τηλεοπτικό “αέρα” ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδημητρίου, με αιχμή την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παρέθετε αριθμητικά στοιχεία για τους νεκρούς ανά εκατομμύριο σε διάφορες χώρες, θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα τα πάει καλύτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες, καθώς έχει 125 νεκρούς ανά εκατομμύριο.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σε αυτό το σημείο, εάν πανηγυρίζουν για τα εν λόγω νούμερα και ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε τους τόνους, λέγοντας “ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε! Εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας”.

“Να είμαι ζωντανός πανηγυρίζω”, είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου.

“Εγώ, ότι κυβερνάμε μια χώρα και είναι 12 φορές καλύτερη από Βέλγιο το πανηγυρίζω, ναι! Γιατί σώσαμε ανθρώπους, εντάξει;”, απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

“Πανηγυρίζετε 120 νεκρούς”, σχολίασε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Γεωργιάδη να λέει σε υψηλούς τόνους: “Σταματήστε την πτωματολογία. Η Ελλάδα μας τα πηγαίνει καλύτερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Όλη μέρα γκρίνια και κατηγορίες. Το Βέλγιο μια από τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης είναι 12 φορές χειρότερο από εμάς…”.

“Κύριε υπουργέ, τι λέτε. Νομίζω κάνετε λάθος”, είπε ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου για να απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης “Μαζευτείτε λίγο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα πάτε στο 3%, θα πάτε στο -23%”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Δημήτρης Οικονόμου για να σχολιάσει πως “ο Βαγγέλης είναι δημοσιογράφος, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ”.

Δείτε τον καβγά στο βίντεο του ΣΚΑΪ

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK