TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε!50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.– Ποιο μέρος της κανέλας χρησιμοποιείται στη μαγειρική; – Σε ποιο ελληνικό νησί παρασκευάζεται το τυρί χλωρό;- Με τη μαγειρική τέχνη ποιας χώρας συνδέεται το πιάτο φετουτσίνι Αλφρέντο;- Από αλεύρι ποιου σιτηρού παρασκευάζεται το γερμανικό ψωμί παμπερνίκελ;- Ποια δεκαετία του 20ού αιώνα άρχισαν να δημοσιεύονται συνταγές για τιραμισού;Την Κυριακή 8 Noεμβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
4 ώρες πριν
Αλεξανδρούπολη: Πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω υποσιτισμού η αιτία θανάτου του 3χρονου αγοριού
6 λεπτά πριν
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής ΕΕ και Δυτικών Βαλκανίων – Δείτε φωτογραφίες
18 λεπτά πριν
Σάρα Εσκενάζυ: Η πρώτη ανάρτηση για το θάνατο του πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ και η επιθυμία της οικογένειας
ENIKOS NETWORK
Αϋπνία: Το κόλπο που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε απόψε – Είναι απλό και έχει αποτέλεσμα