Ο executive pastry chef Γιάννης Γιάχος ετοιμάζει γλυκά δροσερά, γεμάτα αρώματα από φρέσκο λάιμ, γκουρμέ φιστίκι, φίνα βανίλια και πολύ ιδιαίτερο πικραμύγδαλο.Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style που κυκλοφορεί με τη Realnews.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
6 ώρες πριν
Τραμπ για Ουκρανία: «Είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία από ποτέ» – «Πολυεθνική δύναμη» προτείνουν οι Ευρωπαίοι
ENIKOS NETWORK
Πότε το χρόνιο ροχαλητό να αποτελέσει ένδειξη κινδύνου για την καρδιά; Τι λένε οι ειδικοί