Τσέλσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αφήνει το Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από μια οκταετία...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην Αγγλία και την Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα, καθώς οι Λονδρέζοι γνωστοποίησαν την απόκτηση του μέχρι πρότινος άσου της Παρί Σεν Ζερμέν για 1+1 χρόνο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αφήνει το Παρίσι μετά από μια οκταετία, κατά την οποία πανηγύρισε επτά πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα, έξι Λιγκ Καπ, πέντε Σούπερ Καπ Γαλλίας, ενώ έφτασε και στον πρόσφατο τελικό του Final-8 στο Champions League, όπου η Παρί ηττήθηκε 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας, ο πολύπειρος άσος, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου θα γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του, φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα της Μίλαν.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της Τσέλσι, ο Τιάγκο Σίλβα τόνισε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που εντάσσομαι στο δυναμικό της Τσέλσι. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελώ μέλος της συναρπαστικής ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ για την επόμενη σεζόν και είμαι εδώ για να παλέψω για τίτλους. Φίλαθλοι της Τσέλσι, θα σας δω σύντομα, ανυπομονώ να παίξω στο “Στάμφορντ Μπριτζ” πολύ σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες οι «μπλε» βρίσκονται σε μεταγραφικό… οργασμό. Και αυτό γιατί την Τετάρτη (26/8) η Τσέλσι απέκτησε τον Μπεν Τσίλγουελ από τη Λέστερ, ενώ χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαλάνγκ Σαρ από τη Νις. Επίσης, οι Λονδρέζοι έχουν εντάξει στο δυναμικό τους ακόμη δύο παίκτες, τον Χακίμ Ζιγέτς από τον Άγιαξ και τον Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.