Καταγγελίες για γνωστό ηθοποιό: Παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Για σεξουαλική παρενόχληση κατά ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται ο ηθοποιός και κωμικός Κρις Ντ’Ελία που πρωταγωνιστούσε στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Netflix, “You”. Σε ανάρτησή της μία κοπέλα, η Σιμόνε Ρόσι, ανέβασε στιγμιότυπα που τράβηξες από τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλασσε με τον ηθοποιό το 2014, που εκείνη ήταν 16 ετών και έγραψε ότι αυτός της την “έπεσε”.

Υπογράμμισε μάλιστα την τραγική ειρωνεία ότι ο Ντ’Ελία υποδυόταν έναν παιδόφιλο στη σειρά. Η κοπέλα ανήρτησε συζήτηση που είχε με κάποιον που φέρεται να είναι ο Ντ’Ελία. Αυτός, τη συζήτηση του 2014, φαίνεται πως ζήτησε “φωτογραφία” της Ρόσι, που λέει ότι είναι μόνο 16 ετών εκείνη την εποχή . Σε επόμενες αναρτήσεις η Ρόσι γράφει ότι της την”έπεσε” ένας κωμικός stand up με τα διπλάσιά της χρόνια αλλά ποτέ δεν συναντήθηκαν επειδή είχε φίλο της ηλικίας της. Έγραψε ακόμη ότι ο Ντ’Ελια ήταν αυτός που της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Twitter και χρησιμοποίησε την ανισορροπία ισχύος μεταξύ τους προς όφελός του.

“Είμαι σίγουρα όχι το μόνο ανήλικο κορίτσι στο οποίο το έκανε αυτό. Γ@@@@@υ Κρις Ντ’Ελία και επίσης το Netflix που πολύ αμφιβάλλω ότι η πρόσληψη του ανώμαλου ως παιδόφιλου ήταν μια σύμπτωση” πρόσθεσε σε άλλο tweet της. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς You ο ηθοποιός υποδύεται τον Τζόσουα Χέντερσον Μπάντερ, έναν πολύ διάσημο ηθοποιό της stand-up κωμωδίας. Ο Χέντερσον αποκαλύπτεται ότι είναι ένας βίαιος παιδόφιλος και όταν ο Τζο (Πεν Μπάντζλι) τον βλέπει να ρίχνει ναρκωτικό στο ποτό της 15χρονης γειτόνισσάς του, ο Τζο τον πετά από τα σκαλιά σκοτώνοντάς τον,

Μετά τις αναρτήσεις της Ρόσι κι άλλες γυναίκες διατύπωσαν παρόμοιες καταγγελίες με τις δικές της για τον Ντ’ Ελία. Όταν μία γυναίκα με τον λογαριασμό She Rates Dogs ανέβασε ένα στιγμιότυπο από συζήτησή της για τον ηθοποιό, μία ανώνυμη χρήστρια ισχυρίστηκε ότι αρχές του 2018 ο κωμικός έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μία υπάλληλο ξενοδοχείου την οποία κάλεσε στο δωμάτιό του για να του φτιάξει το αιρ κοντίσιον. Άλλη χρήστρια ισχυρίστηκε ότι ο Ντ’Ελία ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από ανήλικες στο Βανκούβερ ενώ “προσπάθησε να γ@@@@ει μια φίλη μου όταν ήταν 16”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ