Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συμμετέχουν στο J2US. Στο προηγούμενο live οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη ‘Σε παραδέχομαι’ κάνοντας πολλούς να συγκινηθούν.
Ο Ετεοκλής Παύλου μετά την εμφάνισή τους αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του. Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα με κάποιους να λένε πως “εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους”. Η γνωστή τραγουδίστρια με μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους τους κατέκριναν και τους κατηγόρησαν.
“Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας… Πέρα από ψηφοφορίες λοιπόν και ερμηνείες, που φυσικά μας ενδιαφέρουν πολύ και τα δυο αλλά πραγματικά το ταξίδι είναι υπέροχο και είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει ακόμα και ως εδώ, μας έχει στείλει μηνύματα πολύς κόσμος… «Σπουδαία στάση ζωής» «τυχερή που είσαι Ελένη» «από σήμερα βλέπω τα πράγματα με διαφορετική μάτια». Ακόμα και μια Φίλη μου μου έστειλε «Ελένη όλα αυτά που είπε ο άντρας σου με βάλανε σε σκέψεις…από σήμερα θα είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος». Χαιρόμαστε πολύ, απίστευτα πολύ. Είδαμε όμως και σχόλια αρνητικά… ναι πάντα υπάρχουν αυτά και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να πάψουν, ούτε θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε γνώμη σε κάποιους. Ακούσαμε τα εξής «εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους» «Κάνουν ριάλιτι» «θέλετε να σας λυπηθούμε;». Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη: Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας… ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει και όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του και πήγε ενώ τον συμβουλεύανε «μην πας έτσι, δείξε ότι πείνας, ότι υποφέρεις, για να μπορέσεις να το πάρεις!». «Έδωσα τέτοιο αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου και θα σέρνομαι για να με λυπηθούν; Να μην το πάρω ποτέ!!!» Και φυσικά δεν το πήρε… Και έχω πολλές ιστορίες αξιοπρέπειας του άντρα μου -του ήρωα μου- του δασκάλου μου. Απλά ήθελα να δώσω ένα παράδειγμα… Από όλη αυτή την ιστορία κρατήστε την τελευταία φράση του «όταν σας συμβαίνει κάτι άσχημο στη ζωή σας δώστε αγάπη και βοηθήστε ανθρώπους που ίσως να μην έχουν τη δύναμη να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. Μόνο έτσι θα νιώσετε πλήρεις και ολοκληρωμένοι.» Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος ακολουθώντας τη στάση ζωής του. Σε ευχαριστώ Ετεοκλή, ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο”, έγραψε η Ελένη Χατζίδου στην ανάρτησή της.
View this post on Instagramσχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων9 ώρες πρινΠετρέλαιο: Τα μέτρα που παίρνουν οι χώρες του κόσμου για να προστατεύσουν τους καταναλωτές
13 λεπτά πρινΜπουκωμένη μύτη: Γιατί βουλώνει μόνο το ένα ρουθούνι; Ο ρινικός κύκλος αλλάζει τη ροή του αέρα κάθε δύο ώρες
24 λεπτά πρινΟι οικονομικές εφημερίδες 10/3/2026
29 λεπτά πρινΟι αθλητικές εφημερίδες 10/3/2026
33 λεπτά πρινΦωτιά σε κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους τα ξημερώματα
ENIKOS NETWORK
![]()
![]()
Πόνος στο στομάχι και αϋπνία; Μήπως ο τοξικός προϊστάμενος σας επηρεάζει την υγεία σας – Τα 8 σημάδια
![]()
Προδιαβήτης και διατροφή: Οι τροφές που μειώνουν τον κίνδυνο να εξελιχθεί σε διαβήτη τύπου 2