Το ΥΠΕΞ απαντά για τον Έβρο: Καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος

Fake news χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα περί τουρκικών δυνάμεων ..

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Για fake news κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι “καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος” .

“Με αφορμή διασπορά πρόσφατων fake news, τονίζεται ότι καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος. Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

“Είναι ντροπή να υιοθετεί κάποιος fake news και να ισχυρίζεται ότι έχει καταληφθεί έδαφος της χώρας του από ξένη δύναμη. Η γελοιότητα συμπορεύεται με την ανευθυνότητα” αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΥΠΕΞ προχώρησε σε διάβημα προς την τουρκική πλευρά έπειτα από σχετική εντολή του υπουργού Νίκου Δένδια, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει σε σημείο του νοτίου Έβρουμε αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.