Πατέρας θα γίνει ο “βασιλιάς” του instagram – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πολυεκατομμυριούχος Τζιανλούκα Βάκι, που αποκαλείται ο “βασιλιάς” του instagram αποκάλυψε ότι αυτός και η 25χρονη Σάρον Φονσέκα περιμένουν το πρώτο παιδί τους. Με αφορμή την ημέρα της μητέρας ο Βάκι μοιράστηκε τη στιγμή που γονάτισε μπροστά στη Σάρον και αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλίτσα τους ενώ σε βίντεο που ανήρτησε στο instagram αποκάλυψε ότι περιμένουν γιο.

Χθες ανήρτησε καινούργια φωτογραφία όπου ποζάρει με τη Σάρον που επιδεικνύει την κοιλιά της και το λαμπραντόρ τους δίπλα στην πισίνα στην έπαυλή τους στην Μπολόνια, μία εικόνα απόλυτης ευτυχίας. “Οι τέσσερίς μας απολαμβάνουμε μια όμορφη Κυριακή στο Ερεμίτα” έγραψε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

Ο Τζιανλούκα έχει 15,2 εκατ. ακολούθους. Έγινε διάσημος για τα χορευτικά του σε βίντεο στο instagram τα οποία ανήρτησε για πρώτη φορά η πρώην σύντροφός του, το supermodel, Τζιόρτζια Γκαμπριέλε, με την οποία χώρισαν το 2017. Τον Απρίλιο του 2017 εθεάθη για πρώτη φορά μαζί με τη Σάρον.

Ο Βάκι έχει ήδη μία κόρη, την Τζινέβρα Μαβίγια που γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 2002 στην Ιταλία από προηγούμενη σχέση του. Είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας SEA Società Europea Autocaravan.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ