Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους μακροχρόνια ανέργους

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το επίδομα στους μακροχρόνια ανέργους ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το επίδομα στους μακροχρόνια ανέργους, το οποίο εξήγγειλε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε ακόμα και μέσω του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, να κοροϊδέψει τους μακροχρόνια ανέργους, μοιράζοντας επίδομα 400 ευρώ, σε αυτούς που έχουν συμπληρώσει 12 μήνες χωρίς δουλειά από την 1η Απριλίου 2019», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Την ίδια στιγμή όμως, χωρίς κανένα δισταγμό η κυβέρνηση αφήνει εκτός της λίστας του έκτακτου βοηθήματος τουλάχιστον μισό εκατομμύριο πολίτες που δεν πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις, γεγονός που αποτελεί εξωφρενικό εμπαιγμό σε βάρος εκείνων που βρίσκονται μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγοράς εργασίας», συνεχίζει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης και καταλήγει.

«Η Νέα Δημοκρατία θυμίζει το ρητό που λέει: Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη τρεις και η κακή του ώρα, που έρχεται… στις επόμενες εκλογές».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.