Κορονοϊός: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Σπαλιάρα – ΦΩΤΟ

Το δικό του μήνυμα για την εξάπλωση του κορονοϊού έστειλε μέσα από τα social media o Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός με κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τονίζει ότι ο φόβος εισέβαλε σε όλους.

«Ήρθε κάτι αόρατο και έβαλε τα πάντα στη θέση τους. Ξαφνικά μειώθηκαν τα καύσιμα, η ρύπανση, οι άνθρωποι έχουν τόσο ελεύθερο χρόνο που δεν ξέρουν καν τι να τον κάνουν, οι γονείς είναι με τα παιδιά τους στο σπίτι, η δουλειά δεν είναι πλέον προτεραιότητα, τα ταξίδια και η αναψυχή επίσης. Ξαφνικά, σιωπηλά γυρίζουμε μέσα μας καταλαβαίνουμε την αξία της λέξης αλληλεγγύη.

Σε μία στιγμή συνειδητοποιούμε ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα, πλούσιοι και φτωχοί, ότι τα ράφια είναι άδεια και τα νοσοκομεία γεμάτα και ότι τα χρήματα και η ασφάλιση υγείας δεν έχουν καμία σημασία.

Στο γκαράζ ή στο πάρκινγκ βρίσκονται και τα ακριβά μα και τα φθηνά και παλιά αυτοκίνητα. Χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για να καταλάβουμε για την κοινωνική ισότητα που φαινόταν ότι ήταν μακρινή ουτοπία. Ο φόβος εισέβαλε σε όλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας με instastory ευχαρίστησε με τον τρόπο του τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και στέκεται στο πλευρό των νοσούντων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ