Δύο αδέρφια πέθαναν με πέντε μήνες διαφορά τη στιγμή που έτρωγαν, αφού πνίγηκαν από το φαγητό τους.
Ο Γκουίν Φράνσις πέθανε στα 62 του χρόνια έπειτα από εγκεφαλική βλάβη όταν πνίγηκε από την μπριζόλα και τις πατάτες που έτρωγε σε ταβέρνα στην Ουαλία στις 29 Ιανουαρίου.
Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η έρευνα σχετικά για τον θάνατο του Φράνσις στις 3 Ιουλίου, πέθανε ο μεγαλύτερος αδερφός του Σέλουιν, 68 ετών, αφού πνίγηκε από το φαγητό του ενώ έτρωγε έξω με φίλους του. Ο Σέλουιν διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά πέθανε στις 4 Ιουλίου.
Ο αδερφός τους Κένεθ Φράνσις είπε στους ερευνητές ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι εκλιπόντες αδερφοί του έτρωγαν πολύ βιαστικά χωρίς να μασούν σωστά την τροφή τους.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την περίπτωση του Γκουίν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 62χρονος υπέστη εγκεφαλική ζημία. Άρχισε να πνίγεται ενώ έτρωγε στην ταβέρνα και οι νοσηλευτές αφαίρεσαν από τον λαιμό του κομμάτι κρέατος. Ο Γκουίν πρόσεχε τον Σέλουιν που κατά διαστήματα είχε υποστεί αλλεπάλληλα εγκεφαλικά.
Ο Σέλουιν πέθανε στις 4 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τον πνιγμό του από φαγητό, ενώ σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από τον ιατροδικαστή πέθανε από εγκεφαλική ζημία έπειτα από έμφραγμα.
Πηγή: Daily Mail
Οι αλλαγές στη θητεία, οι νέες ΕΣΣΟ και ο σύγχρονος μαχητής – Τι αλλάζει στην εκπαίδευση
Φως στο Τούνελ: Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης Λόρας – «Είσαι η ζωή μας – Δώσε ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ
New York Times: Ο Πούτιν έχει σοβαρό ανταγωνιστή στην άσκηση ανεξέλεγκτης ισχύος, τον Τραμπ
ENIKOS NETWORK
Τι να κάνετε για να προλάβετε τον καρκίνο – Πότε αυξάνεται ο κίνδυνος