Καρνέζης: «Δεν τα παρατάμε»

«Δεχτήκαμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ», είπε ο Ορέστης Καρνέζης ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Όσο μπορούσε ο Ορέστης Καρνέζης κράτησε την κατάσταση στα μετόπισθεν. Μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ, όμως εκτός του ότι δεν φέρει ευθύνη για κανένα, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αποσώβησε μεγαλύτερη ήττα.

 

«Δεχτήκαμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα γκολ. Αν το είχαμε κάνει θα ήταν αλλιώς», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο στοίχισε η απειρία, τόνισε: «Ίσως να είναι έτσι. Μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε μία πολύ έμπειρη ομάδα η οποία πέρσι τερμάτισε στην πρώτη τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος το οποίο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Όπως είπα θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα τέρμα γιατί έχουν κενά στην άμυνα».

Για τη ρεβάνς της Αθήνας ο Καρνέζης υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Ότι είναι να γίνει θα γίνει». Πηγή: Pamesports.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.