Δέκα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο Γουόρλτον Χολ συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο κακοποίησης ευάλωτων ασθενών, μετά το ντοκιμαντέρ που πρόβαλε το BBC.
Όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι νοσηλευτές φέρεται να κακοποιούσαν φυσικά και λεκτικά τους ασθενείς, είτε χλευάζοντας, είτε εκφοβίζοντας, είτε χτυπώντας τους είτε κρατώντας τους δεμένους.
Ρεπόρτερ του BBC μπήκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα υποδυόμενη την κοινωνική λειτουργό και επί δύο μήνες ερεύνησε τις καταγγελίες που είχαν κάνει διάφορες πηγές σχετικά με περιστατικά κακοποίησης και κακομεταχείρισης.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
2 λεπτά πριν
Μπλόκα: Οι αγρότες σηκώνουν τις μπάρες σε διόδια για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων και μοιράζουν προϊόντα – Βίντεο
39 λεπτά πριν
Τσιάρας προς αγρότες: Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν – Οι λύσεις περνούν μέσα από τον διάλογο
2 λεπτά πριν
Μπλόκα: Οι αγρότες σηκώνουν τις μπάρες σε διόδια για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων και μοιράζουν προϊόντα – Βίντεο
5 λεπτά πριν
Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον καβγά του με την Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήταν μια αυτανάφλεξη, όπως έγινε έφυγε»
30 λεπτά πριν
«Μεγάλη Χίμαιρα»: Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά
ENIKOS NETWORK
Γήρανση του εγκεφάλου: Νευροεπιστήμονες ανακάλυψαν τη 10λεπτη δραστηριότητα που μπορεί να τη σταματήσει