Ο Τσάπμαν ζητά να αποφυλακιστεί

Ο Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν ο δολοφόνος του Τζον Λένον, αναμένεται εντός της εβδομάδας να περάσει από επιτροπή ακρόασης με αίτημα την αναστολή της φυλάκισης τους... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο ΜαρκΝτέιβιντ Τσάπμαν ο δολοφόνος του Τζον Λένον, αναμένεται εντός της εβδομάδας να περάσει από επιτροπή ακρόασης με αίτημα την αναστολή της φυλάκισης τους.

Ο Τσάπμαν έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του Λένον το 1980, και έχει έως τώρα έξι φορές περάσει από επιτροπή ακρόασης με αίτημα την αποφυλάκισή του. Αλλά και τις έξι φορές το αίτημα έχει απορριφθεί.

Επί τους παρόντος δεν έχει οριστεί ακριβή ημερομηνία και ώρα για τη νέα ακροαματική διαδικασία αναστολής του Τσάπμαν.

Τον Μάιο ο Τσάπμαν για αδιευκρίνιστους λόγους μετακινήθηκε μεταξύ των δύο υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικών ιδρυμάτων της Νέας Υόρκης.

Πηγη:ΑΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.