Με Λάζαρο κόντρα στη Μάλαγα

Λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ισπανία ήρθαν και τα καλά μαντάτα! Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση και... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ισπανία ήρθαν και τα καλά μαντάτα! Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκε κανονικά στην σημερινή προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο οιωνός να γίνει ακόμη… καλύτερος! Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι σε τέτοια κατάσταση που θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και από την αρχή του αγώνα, ως βασικός εφόσον –φυσικά- τον επιλέξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. 

Κάτι τέτοιο ο Πορτογάλος δεν αποκλείεται να το κάνει καθώς πονοκεφαλιάζει αρκετά για την θέση στην κορυφή της επίθεσης του τριφυλλιού και ο Χριστοδουλόπουλος φαντάζει σαν ιδανική λύση. 

Στόχος του Φερέιρα είναι να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός στην αντεπίθεση και η ταχύτητα του Χριστοδουλόπουλου θα μπορούσε να βοηθήσει. 

Ο Κουίνσι σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και -όπως αναμενόταν- έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μάλαγα. 

Μαζί του και οι: Σο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Ιωαννίδης 

Εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδη. Πηγή: sport-fm.gr 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.