Η ιστορία της Θεοδώρας-δεν αναφέρουμε το επίθετο της για ευνόητους λόγους-είναι μια ακόμη Ιστορία από τις χιλιάδες που καθημερινά καλείται να εξιχνιάσει η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η 32χρονη κοπέλα – που εδώ και λίγα χρόνια έχει εγκαταλείψει τον στίβο και δουλεύει ως νοσηλεύτρια. – πριν από λίγες μέρες έχασε το κινητό της και λίγο αργότερα είδε τον εαυτό της σε πορνοσαϊτ να ποζάρει και παράλληλα να καλεί τους υποψήφιους πελάτες της για γούστα έναντι αμοιβής.
Οι φωτογραφίες εκλάπησαν πριν μερικές μέρες σε παραλία της Κρήτης στην περιοχή της Ελούντας, μαζί με το κινητό της τηλέφωνο. «Έκανα λάθος που κρατούσα στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες. Όμως ήταν προσωπικές στιγμές τις οποίες τις κρατούσα γιατί μου θύμιζαν κάτι όμορφο.
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου ξαφνικά σε σελίδες με πορνό περιεχόμενο. Ευτυχώς για μένα το πρόσωπό μου δε φαίνεται διαφορετικά θα είχα μεγαλύτερα προβλήματα» δηλώνει σοκαρισμένη η πρώην αθλήτρια στο nassos-blog.
Αμέσως η κοπέλα απευθύνθηκε στη Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έκανε μήνυση κατ΄αγνώστων προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.
Διασύρουν αθλήτρια
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
4 ώρες πριν
Γιώργος Μυλωνάκης: «Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση» – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
7 ώρες πριν
Κρυμμένο για 1.300 χρόνια: Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν σπάνιο συγκρότημα διπλού βαπτιστηρίου στον Αρχαίο Ίππο
3 λεπτά πριν
Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Αντώνης Ρέμος εκείνη τη μέρα για τη Μαρινέλλα»
16 λεπτά πριν
Ισθμός: Είχε φύγει την Πέμπτη από το σπίτι της στη Φιλοθέη η 18χρονη που εντοπίστηκε νεκρή – Βίντεο από το σημείο
ENIKOS NETWORK
Δυσκοιλιότητα: 6 φρούτα που σας στέλνουν τουαλέτα και βελτιώνουν την πέψη σας